Duurzaam en innovatief

Ik ben Myrthe, eigenaar van Create Elevate. Na meerdere jaren voor verschillende werkgevers te hebben gewerkt begon ik voor mezelf. Nu help ik verschillende ondernemers met marketingadvies, voer ik gerichte marketingacties uit en fotografeer ik content voor social media en websites.

Ik leer ontzettend graag en ik vind duurzaamheid en verbinding belangrijk. Ik ben er voor de duurzame, helpende en innovatieve bedrijven. Ik vertel je graag waarom…

Ik ben tegen verspilling

Tijdens mijn studie leerde ik bij Marketing dat het ging over slim verkopen, maar niet perse altijd over kwaliteit, productiviteit en effectiviteit. Een van de dingen die ik leerde is dat je een verpakking zo kunt ontwerpen dat er meer van wordt verbruikt. Zodat de producten sneller op zijn en sneller weer worden aangeschaft. “Wilde ik dit wel? Dit is toch verspilling!” Dacht ik daar in de collegezaal. Terwijl ik een ontzettende liefde heb voor marketing zelf. Het staat voor mij voor creativiteit én doelen behalen. Want tegelijk vind ik verkopen leuk. Zo onderhandelde ik als kind al graag met Koningsdag en hielp ik mijn medestudenten aan baantjes als recruiter. Ik verkoop alleen niet graag iets wat niet efficiënt is.  

Dit kan beter. Marketing gebruik ik graag positief. Als je efficiënt produceert kan er een win-win-win situatie ontstaan: waarbij zowel de consument, als de aarde én jij als bedrijf wint. 

Analyseren van je resultaten..

Tijdens mijn eerste fulltime baan bij een mediabedrijf leerde ik hoe interessant het was om de cijfers te analyseren van de campagnes. Waar ik als student bijbanen had gehad bij een online marketingbureau, recruitment bureau en twee marketing stages had gelopen, maakte ik nu een verdiepingsslag. Ik gebruikte veel online marketing in combinatie met print. Tijdens deze baan volgde ik een opleiding Content Creation, want nieuwe skills aanleren doe ik graag. Bij mijn tweede fulltime baan, als Marketing en Communicatie Manager, maakte ik en regelde ik heel veel zelf. Ik besloot na een jaar dat ik meer bedrijven wilde helpen met mijn marketingkennis. Ik ging freelancen, in de zomer van 2019.

En vanaf heden help ik graag de innovatieve, duurzame bedrijven. Geloof jij ook in win-win-win?

Neem contact op voor vragen

Een kop koffie of Zoom om kennis te maken kan altijd. Een wederzijdse klik is immers belangrijk. Ik denk graag met je mee. 

Scroll naar top