Wil jij beter zichtbaar zijn?

Met een goede marketingstrategie kom je verder.

Ik help je met het (mee) bedenken van een strategie, een planning maken en marketing acties eromheen zetten. Zo krijg je een marketing campagne. Met mijn netwerk zetten we tevens snel team in om de campagne vorm te geven, mocht dit nodig zijn.

Door mijn klanten merk ik dat ik goed ben in concretiseren. Ik word er blij van wanneer ik anderen kan helpen. Wanneer ik iets kan uitleggen en mijn klanten het snappen krijg ik super veel energie. Ook leer ik graag, waardoor ik je altijd wel iets nieuws weet te vertellen. 

Diensten


Marketing
Advies

Marketingadvies nodig? Je kunt bij mij terecht voor strategische sessies waarin ik al je vragen beantwoord, je marketingacties kan leren en je planning bijhoudt. Eenmalig of in een traject. 


Marketing
hands-on hulp

Wil je marketingacties niet zelf uitvoeren en wil je iemand die dit voor je doet?


Marketing Campagne

Mijn favoriet. We gaan campagne voeren! Voor jouw bedrijf. Klein of groot, door middelen klaar te zetten over een vaste tijd heb je het voordeel van versterking. Met mijn netwerk zetten we snel de juiste personen in. Laten we beginnen. 

Jouw innovatieve bedrijf mag vliegen
Door een marketing campagne uit te stippelen, geeft deze zichtbaarheid, maar ook richting en duidelijkheid. Je maakt keuzes. Met een campagne breng je een verhaal over. Jouw verhaal. Door middelen over een vaste periode in te plannen, versterken deze elkaar. Je werkt op die manier doelgericht. Resultaat? 
 
  1. Je maakt optimaler gebruik van geld en tijd.
  2. Zowel jij als eventueel je personeel weet exact wat er van hen verwacht wordt. Dit geeft richting.
  3. Met als resultaat zichtbaarheid voor jouw bedrijf en product.
  4. welke zullen leiden tot meer omzet.

Wat klanten zeggen

Marketeer en fotograaf

Ik ben Myrthe, eigenaar van Create&Elevate. Na een aantal jaar voor verschillende bedrijven als marketeer te hebben gewerkt, besloot ik dat ik meer bedrijven wilde helpen met mijn marketingkennis. Ik kwam op de naam Create&Elevate omdat ik in de naam zowel creativiteit als het naar boven brengen van een product terug wilde zien. In mijn optiek helpt zowel creativiteit als analytisch zijn bij een goede marketingstrategie. Nu help ik verschillende ondernemers met marketingadvies, voer ik gerichte marketingacties uit én fotografeer ik content voor social media en websites. 

Mijn Skills?

Marketingadvies 99%
Marketingplanning 82%
Marketingstrategie 90%
Content advies en creatie 85%
Online marketing 84%
Usability testing 78%
Finance 30%
Een frisse blik 100%

Neem contact op voor vragen

Een kop koffie of Zoom om kennis te maken kan altijd. Een wederzijdse klik is immers belangrijk. Ik denk graag met je mee. 

Scroll naar top