Wedding

De liefde vieren. Samen, met familie en vrienden, of met zijn twee. Alle momenten die voor jullie belangrijk zijn vastgelegd. Met een glimlach en inlevingsvermogen, door mij. 

De liefde is er om te vieren

Een bruiloft is speciaal. Liefde is magisch en liefde mag gedeeld worden. Ik begrijp dat je een aandenken wilt. 

Aan mij heb je een vriendelijke, gezellige, rustige fotografe. Ik ben vereerd dat je mij overweegt als jouw trouwfotograaf. Hieronder vindt je een deel van mijn trouw portfolio.

Portfolio

Iedere bruiloft is anders...

Dat begrijp ik. Daarom gaan we, ongeacht het aantal uren dat je mij boekt, altijd vooraf kennismaken om elkaar te ontmoeten en jullie wensen door te bespreken. Je kunt mij boeken vanaf 4 uur fotografie voor €675,- incl. BTW. Ieder extra uur is €150 excl. BTW. 

Bruidsfotografie is altijd (ongeacht het aantal uren) inclusief:

  • Een fijn kennismakingsgesprek
  • Een preview van +/- 10 foto’s binnen een week na de bruiloft
  • Minimaal 100 foto’s bij 4 uur geboekt. Voor ieder uur komen er minimaal 25 foto’s bij. 
  • De foto’s binnen 6 weken (digitaal) in hoge resolutie opgestuurd.
  • een online fotogalerij om te bekijken en evt. delen met vrienden.

Informatie over fotografie?

Vertel me wat je nodig hebt en ik denk met je mee! 
Op basis van de uren fotograferen en nabewerken maak ik een offerte. Reizen is geen probleem. Ik hoor graag over jullie misschien wel verrassende ideeën en denk graag mee. Ook als jullie er nog niet over uit zijn.

Previous
Next
Previous
Next

Over mij

Mijn naam is Myrthe en ik Fotograaf en Marketing adviseur. Waar ik al jaren fotografeerde besloot ik het in 2019 serieus aan te gaan pakken. Ik volgde cursussen en workshops bij fotografen die ik bewonderde, ging in de leer bij een fotograaf en pakte alle klussen aan die voorbij kwamen. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en laat ik leren nou juist fantastisch vinden. Met een achtergrond als Marketeer en Bedrijfskundige, past fotografie heel goed bij me. Ik ben zowel analytisch als creatief. Daarnaast houd ik van de omgang met andere mensen. Door de verscheidenheid in mijn werkzaamheden heb ik veel variatie en ontmoet ik dus ook veel mensen. Mijn aanpassingsvermogen past daar goed bij.

Even overleggen? Mijn nummer staat onder aan deze pagina. Of stuur een mailtje met deze knop!

david.stegenga-2021.01.13-Myrthe.Polman-0065-bewerkt

Vragen? Bel of mail

Een kop koffie of Zoom om kennis te maken kan altijd. Een wederzijdse klik is immers belangrijk. Ik denk graag met je mee.

Contact 

Bellen? 06-18326239
Mailen? myrthe@createelevate.nl

Scroll naar top