Ik breng jou
in beeld

Fotograferen doe ik met veel plezier. Goed beeld gaat hand in hand met marketing. Met een achtergrond als marketeer kan ik jou goed helpen met het bedenken en maken van content. 

Zakelijk portret
Content
Love
Eventfotografie
Contentshoot
Golden hour fotografie
Zakelijke fotografie
Previous
Next

Recent...

Goed beeld overtuigt

Regelmatig help ik ondernemers met een content beeldbank voor social media, of maak ik beeld voor website of advertenties. Omdat ik Bedrijfskunde en Marketing heb gestudeerd en daarna voor verschillende werkgevers als Marketeer heb gewerkt, kan ik hierover goed adviseren en met je mee denken. 

Vragen? Stuur me gerust een bericht. Ik denk graag mee!

Hieronder zie je nog meer van mijn werk..

Content social media

content shoot plus inplannen op social media

Mooi beeld is goed voor het overbrengen van je merk, je kwaliteiten en het persoonlijker maken van je bedrijf. Om je product of dienst te verkopen dien je zichtbaar te zijn en daar middelen voor te kiezen die bij jouw bedrijf passen. Voor restaurant Brut de mer verzorgde ik vier maanden ingeplande social media posts plus een advies voor de website. Uiteraard koos ik een stijl die goed paste bij Brut de Mer.

Na een intake bedenken we samen de inhoud van de posts. Welke momenten zijn belangrijk? Voor het fotograferen maak ik een moodboard en bedenk ik categorieën voor de posts. Voor Brut zijn er twee shoots geweest en vier maanden ingepland op social media.

Dit is uiteraard ook mogelijk voor jou. Neem contact op voor de mogelijkheden en we gaan samen aan de slag voor een content beeldbank! De copy/teksten bedenken we samen. Indien gewenst kun je dit ook volledig aan mij uitbesteden.

Informatie over fotograferen?

Vertel me wat je nodig hebt en ik denk met je mee! 
Op basis van de uren fotograferen en nabewerken maak ik een offerte. Reizen is geen probleem.

Previous
Next

Neem contact op voor vragen

Een kop koffie of Zoom om kennis te maken kan altijd. Ik denk graag met je mee. 

Scroll naar top